Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej o tym oraz o możliwościach zmiany ich ustawień dowiesz się w Polityce Prywatności.

close

Pamiętaj, aby po zamówieniu egzemplarzy zrealizować zamówienie. Idź do koszyka.

CZERNY Zofia, Książka kucharska.

CZERNY Zofia, Książka kucharska.
Autor:
CZERNY Zofia
tytuł:
Książka kucharska.
miejsce wydania:
Warszawa
wydawca:
Polskie Wydawnictwo Gospodarcze
data wydania:
1953
ilość stron:
407, [1] s.,
wymiary:
21 cm,
oprawa:
karton wydawniczy
stan:
Blok lekko poluzowany. Czysty ładny egz.

75,00 zł

Czerny Zofia, Książka kucharska.

Cz. I. Wiadomości ogólne (zasady racjonalnego żywienia, planowanie posiłków, metody kuchatskie, narzędzia pracy).

Cz. II. Przepisy kulinarne ( ok. 700 przepisów z podziałem na : zakąski, zupy, potrawy jarskie, potrawy mięsne i półmięsne, sosy, desery, ciasta, z dokładnym opisem ich wykonania).

W dodatku przepsy różne np. róża cukrowa, galaretka porzeczkowa ucierana na surowa, kiszenie rydzów, frytura czeska, rumienienie tartej bułki.





Zamówienie

Brak egzemplarzy

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Realizuj zamówienie

Szukaj