Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej o tym oraz o możliwościach zmiany ich ustawień dowiesz się w Polityce Prywatności.

close

Pamiętaj, aby po zamówieniu egzemplarzy zrealizować zamówienie. Idź do koszyka.

SZELIGA Edward: Nowy kucharz doskonały.

SZELIGA Edward: Nowy kucharz doskonały.

Autor:
SZELIGA Edward:
tytuł:
Nowy kucharz doskonały.
miejsce wydania:
Warszawa
wydawca:
Towarzystwo Wydawnicze
data wydania:
1929
ilość stron:
XV, 413 s.,
wymiary:
23 cm,
oprawa:
płótno wydawnicze
stan:
Okładka poprzecierana na krawędziach ze śladami po owadach. Wewnątrz na kilku stronach niewielkie brązowe plamki. Ładny egz.
inne:
Tytuł złocony na licu okładki w złoconej ramce.

230,00 zł

Szeliga Edward: Nowy Kucharz doskonały

czyli zasady i technika racjonalnej współczesnej kuchni i 608 przepisów oraz dietetyczne i kulinarne wskazówki dla gospodarstw o ograniczonych środkach dla osób, pragnących zeszczupleć, dla cierpiących.



Zamówienie

Brak egzemplarzy

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Realizuj zamówienie

Szukaj