Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej o tym oraz o możliwościach zmiany ich ustawień dowiesz się w Polityce Prywatności.

close

Pamiętaj, aby po zamówieniu egzemplarzy zrealizować zamówienie. Idź do koszyka.

RAPCZEWSKI Jan, Technologja żywności. T. II.

RAPCZEWSKI Jan, Technologja żywności. T. II.

Autor:
RAPCZEWSKI Jan,
tytuł:
Technologja żywności. T. II.
miejsce wydania:
Warszawa,
wydawca:
Wyd. Kursu Intendentów Wyższej Szkoły Wojennej.
data wydania:
1933
ilość stron:
XVI, 413, [2] s.
ilustracje:
w tekście
wymiary:
24 cm
oprawa:
płótno wydawnicze
stan:
Otarcia na krawędziach oprawy i grzbiecie. Wewnątrz czysty egz.

90,00 zł

Rapczewski  Jan, Technologja żywności. T. II.

W treści.: Mięso; Ryby; Jaja; Mleko; Tłuszcze jadalne; Przyprawy korzenne; Używki; Woda.





Zamówienie

Brak egzemplarzy

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Realizuj zamówienie

Szukaj