Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej o tym oraz o możliwościach zmiany ich ustawień dowiesz się w Polityce Prywatności.

close

Pamiętaj, aby po zamówieniu egzemplarzy zrealizować zamówienie. Idź do koszyka.

TRAWIŃSKI Alfred, Nauka o badaniu mięsa.

TRAWIŃSKI Alfred, Nauka o badaniu mięsa.

Autor:
TRAWIŃSKI Alfred,
tytuł:
Nauka o badaniu mięsa i przetworów mięsnych.
miejsce wydania:
Lwów
wydawca:
nakł. autora
data wydania:
1934
ilość stron:
XV, 710, [2] s.
ilustracje:
liczne w tekście
wymiary:
24 cm
oprawa:
półpłotno
stan:
Otarcia na krawędziach okładki. Wewnątrz czysty egz.

90,00 zł

Trawiński Alfred, Nauka o badaniu mięsa i przetworów mięsnych

Podręcznik do użytku lekarzy weterynaryjnych i studentów.

Z 188 rycinami w tekście.





Zamówienie

Brak egzemplarzy

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Realizuj zamówienie

Szukaj