Ta strona używa plików cookies. Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, w jaki sposób z nich korzystamy oraz jak je wyłączyć, kliknij [polityka cookies].

close

Pamiętaj, aby po zamówieniu egzemplarzy zrealizować zamówienie. Idź do koszyka.

TRAWIŃSKI Alfred, Nauka o badaniu mięsa.

TRAWIŃSKI Alfred, Nauka o badaniu mięsa.

Autor:
TRAWIŃSKI Alfred,
tytuł:
Nauka o badaniu mięsa i przetworów mięsnych.
miejsce wydania:
Lwów
wydawca:
nakł. autora
data wydania:
1934
ilość stron:
XV, 710, [2] s.
ilustracje:
liczne w tekście
wymiary:
24 cm
oprawa:
półpłotno
stan:
Otarcia na krawędziach okładki. Wewnątrz czysty egz.

90,00 zł

Trawiński Alfred, Nauka o badaniu mięsa i przetworów mięsnych

Podręcznik do użytku lekarzy weterynaryjnych i studentów.

Z 188 rycinami w tekście.





Zamówienie

Brak egzemplarzy

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Realizuj zamówienie

Szukaj